Во порно филм си ја препознал сопругата!

17 април, 20120
f6y5

Еден египќанец одлучил да отиде во интернет кафето и да гледа порно филм, но во него ја забележал својата сопруга и се онесвестил.

Кога се разбудил човекот веднаш истрчал дома за да се соочи со сопругата која на почетокот ги негирала сите обвинувања од сопругот и му рекла да и го покаже порно филмот.

Сепак, неможела долго да го лаже и на крај му ја признала целата вистина која го шокирала. Таа го изневерила со еден маж со кого била пред бракот, како и дека никогаш не го сакала иако заедно имаат четри деца.

„Пронајдов 11 интимни филмови на својата сопруга и нејзиниот љубовник. Тоа беше прв пат кога посакав од љубопитност да гледам порно филм“, изјавил мажот, кој на крајот не кажал дали ќе се раведе од сопругата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi