Запознајте се: Ова е Стенли 30 годишно бебе!

15 април, 20120
4

Ова е Стенли… спие во колевка,носи пелени и не сака ништо повеќе од конфорот кој му го овозможува неговата мајка, додека го храни со млеко од шише.

Но за разлика од сите нормални бебиња, Стенли има 30год. А неговата мајка е вистинска дадилка.

Г-дин Стенли Тортон сака да се чувствува комфорно и да биде третиран како бебе, оваа состојба спаѓа во психолошка категорија и се нарекува болест – Парафиличен инфантилизам. Возрасното бебе ги живее своите фантазии во Калифорнија, каде што за себе има направено игротека и дури дизајнираше бебешка столица но во негова величина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi