Завршила во затвор, бидејќи фатила полицаец за пенис!

19 април, 20120
r43

На поротата и требало смао 20 минути за да одлучи дека Паола К. Рејнолдс Еблакас треба да оди 90 дена во затвор, поради инцидентот во кој таа фаќала еден полицаец за гениталиите.

Жената, која инаку живее како маж, има брада и се вика Џозеф Али Бин Мухамед, е мајка на едно дете, а сега е осудена за напад врз полицаец кој го извршила во 2009 година.

Жената со брада како што ја нарекуваат, себеси се смета за транвестит, а брадата ја пушта во како дел од својот активизам,. Инцидентот во кој таа учествувала се случил кога еден полицаец сакал да ја приведе за ментална проценка.

Во обид да се спротистави на апсењето, таа го грабнала полицаецот за гениталиите. На 24 април ќе и се изрече пресудата поради која ќе мора да помине 90 дена во затвор, но се уште не се знае дали ќе лежи во машкото или женското затворско одделение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi