А каде е Македонија: Погледнете како Американците гледаат на Европа!

28 ноември, 20130
3

Интересно истражување спроведено меѓу Американците. Всушност, тие добиле бланко политичка мапа на Европа и една задача – да напишат каде точно се наоѓаат државите од Стариот континент.

Резултатите се крајно шокантни бидејќи поголемиот дел од нив бегале од часовите по географија и сега буквално немаат претстава каде која држава се наоѓа.

Нема потреба да ги прераскажуваме нивните резултати, погледнете ја серијата фотографии со одговорите кои сигурно ќе ве изнасмејат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit