Бојата на 2013 година е…

11 јануари, 20130
zelano.php

Оваа година апсолутен хит помеѓу боите ќе биде смарагдно зелената. Оваа нијанса беше одредена како бојата на 2013-та од институтот Пантон, кој е еден од светските лидери кој ги диктира колор тенденциите.

Emerald-Color-palette

Emerald-Color-2013

"The Five Year Engagement" Premiere - Opening Night - 2012 Tribeca Film Festival

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber