Братот и пријателите кренаа раце од Маја Николиќ!

8 април, 20130
9

Нејзините блиски, односно нејзиниот брат и нејзините две пријателки кои требаше да учествуваат во емисијата ВБ Магазин како и една наша позната пејачка Маја Оџаклиевска откажале во последен момент да гостуваат со изговор дека не ја препознаваат Маја, дека е таа сосема поинаков човек, дека е прекрасна во реалниот живот и ваква не ја познаваат и дека едноставно не можат да поверуваат во она што го гледаат – изјави водителката Маријана Мичиќ.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qi1JNd-yYpE#!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi