Долга магарица

25 февруари, 20130
1

Сте играле некогаш долга магарица? Тие ,,као,, се тртат а ти ,,као,, скокаш над нив за да им ја скршиш кичмата! Поготово на тој последниот.. тој последниот секогаш го јаде најдебелиот стап!

Последниот го јаде и од напред и од позади! Ем главата ја пикнал некому меѓу нозе ем газот на ветрометина ставен леле мајкоо… Да не знаеш кој од каде ќе го сардиса.

Ако му го опашаш од позади, ќе го боли .. ама ќе навикне после некое време.. На многумина види ти им се бендисува ставањето од позади.. Ама кога ќе го добие и од напред и од позади тогаш Русите тоа го крстуваат групнаја распољотка.

А сте се прашале ли досега, зошто копрцаат сите пред да го добијат прв пат од позади?! А после како локум си го примаат, џанам педерите знаеле што е убаво.. Пу да пукнеш не е тешко ама ич за да ги кандисаш.. Што би рекол еден познат наш.. гол со пета да ти го брцнат, гарант боли, ама ова со газов гарант повеќе.

И така аналниот јазик стана општо прифатлив за нашиве недозреани карактери..колку и да им личи на Францускиот- нели?! Ама што ќе правиме со лижоните драги господа и чесни сестри и друга женска популација?! Во кој кош нив да ги залепиме, кога овие позадинциве ги поднаучија сите на својот анален јазик, колку и да е болно вистинит?!

Лижоните ќе ги ставиме во категоријата- веќе видено! Таму на сите се им е јасно! Си ја знаат работата перфектно, иако сеуште некои од нив се занимаваат со недоветни активности. Се разбира преценувајќи си ги способностите во целост. Некои лижони глумат мажи (види ти апсурд) а некои пак дигнале раце од се, па се молат на горниот да им ги реши проблемите!

Ама лижоните денес не се тема за дискусија па да се вратиме на долгата магарица!

Кога сме веќе кај магарицата, зарем не е магаре синоним за инает бе луѓе?! Ем инает ем сега види ти, позадинец!? Па не одат некои работи заедно- нели?! Ај вака да го дефинираме па да го завршам текстов: Магарицата нека води инает колку сака, но да внимава некој од позади да не и го сардиса, зошто тогаш ќе имаме дефинитивно поголема еба.ина од таа на Фрчко на времето: менталната мастурбација.. Ај сега ciaos:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber