Фотографии кои живот значат: Ова е светот во кој живееме!

7 ноември, 20130
30

Фотографиите го прикажуваат светот во кој живееме, токму таков каков што е, закочен во секунда…ништо повеќе и ништо помалку од тоа, но доволно за да ве натера да размислите, ама посериозно…

Vatrogasac daje vodU koali prilikom velikog požara u Australiji 2009.

Пожарникарот дава вода на малата коала после големиот пожар во Австралија 2009 година

Misionarka i gladni dečak

Мисионерка и гладно момче

Gasna komora u Aušvicu

Гасна комора во Аушвиц

Hirurg posle uspešne 23-časovne operacije srca, asistent spava u ćošku

Хирург после 24 часовна успешна операција, асистентот спие во кош

Otac i sin 1949 i 2009.

Татко и син, 1949 и 2009

Ubili mu brata

Неколку секунди откако го убиле неговиот брат

Teri Gurola je ponovo sa svojom ćerkom nakon sedmomesečnog služenja u Iraku

Средба со ќерката после 7 месеци служба во Ирак

Ustaj: Alkoholičar i sin

Станувај: Алкохоличар и син

Zagrljeni u ruševinama fabrike

Заедно и во последниот момент

Grobovi katolikinje i njenog supruga protestanta, Holandija, 1888.

Гробот на жена католик и нејзиниот сопруг протестант

Ruski vojnici se pripremaju za Kursku bitku, u julu 1943.

Руски војници од 1943 година

Na prvoj liniji: Avganistanac nudi čaj američkom vojniku

Авганистанец нуди чај на американски војник

Roditelji, a sada su verovatno u svojim sedamdesetim, još uvek tragaju za nestalim detetom

Родителите сега веројатно во своите седумдесети години но сеуште трагаат по исчезнатото дете

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit