Гоца: Филип ја гледа Станија како Каписода Ксенија!

18 мај, 20130
17

Поголемиот дел од станарите го делат мислењето дека Филип е претерано љубоморен на Станија.

„Стојам јас до него, гледам се препотува, те гледа, постојано те бара со поглед…те гледаше како оној Филип, Бог да ми прости, оној што ја уби Ксенија. Мене ми е страв за тебе. Внимавај и води сметка. Мораш да му кажеш…смири го…“, шепотеше Гоца загрижено.

Станија рече во интервјуто дека била убедена дека станува збор за вистинска љубов, но дека тој ја уништува со прашања, психички ја малтретира, дека знае да биде ладен, дрзок и безобразен. Сето тоа старлетата му го кажа.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZT9nCkY_C4E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi