Големата разлика помеѓу љубов, секс и брак!

8 јули, 20130
111

Љубов: Кога погледите им се среќаваат во толпата.

Секс: Кога јазиците им се среќаваат во толпата.

Брак: Кога едниот крај на неговиот колан воопшто не може да се сретне со другиот и ништо не може да направи по тоа прашање.

 

Љубов: Кога сексот се нарекува водење љубов.

Секс: Кога сексот се нарекува со неговото вистинско име.

Брак: Каков секс?

 

Љубов: Предмет на разговор се имињата на неродените деца.

Секс: Кога предмет на разговор е кој што да направи за другиот.

Брак: Кога предмет на разговор е кој да ги измие чиниите.

 

Љубов: Кога тие делат еден со друг се што имаат.

Секс: Кога тој/таа ќе размисли два пати пред да даде заем на гругиот/а.

Брак: Кога на него не му текнува кај ја скрил платата.

 

Љубов: Ништо страшно ако не стигнеш до…крај.

Секс: Ако таа не успее – врската прекратува.

Брак: Што беше тоа оргазам?

 

Љубов: Си ѕвонат за да си посакаат убав ден.

Секс: Си ѕвонат за да се договорат за следната партија.

Брак: Си ѕвонат за да се договорат кој ќе го земе детето од градинка.

 

Љубов: Кога тој и пише стихови.

Секс: Кога се што тој пишува се само телефонски броеви.

Брак: Кога се што тој пишува е колку и на кого должи.

 

Љубов: Кога тој мисли за чувствата на својата партнерка.

Секс: Кога никој за ништо не мисли.

Брак: Кога тој размислува што ќе даваат вечер по телевизија.

 

Љубов: Кога на испраќање тој и вели – Те сакам!

Секс:  Кога на испраќање и вели – Се гледаме утре на истото место!

Брак: Кога на испраќање тој ништо не кажува.

 

Љубов: Срцето му бие забрзано кога треба да се сретне со неа.

Секс: Добива електрично празнење кога е со неа.

Брак: Кога тој се интересира за сите други и не му е гајле дека се приметува.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi