Хуманитарен концерт: Песните на Тоше спасуваат живот!

9 април, 20130
6

Познатие естрадни уметници меѓу кои Тања Бањанин, Милиграм, Бојан Маровиќ, Вампири, Давор Јовановиќ, Зана, Борис Режак, Тропико бенд, Лексингтон бенд, во понеделникот вечерта изведуваа песни од Тоше Проески.

Целиот приход од концертот ќе биде уплатен на сметка на Славица Обрадовиќ од Нова Пазова која се бори за живот, а единствената надеж и е трансплантација на црн дроб во Италија за што итно мора да собере 120 000 евра.

Публиката буквално плачеше погодена од песните на починатата ѕвезда што повеќе не е меѓу нас!

Toše Proeski, bolesna Slavica Obradović, Tanja Banjanin, Miligram, Bojan Marović

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi