Ја отсекла главата на својата 13 годишна другарка зошто била поубава!

24 јуни, 20130
8

13 годишна ученичка од Кина ја отсекла главата на својата школска другарка Зоу, а потоа го масакрирала нејзиното тело бидејќи Зоу била поубава од неа.

Ким станала љубоморна и почнала да ја мрази Зоу бидејќи сметала дека е поубава и послаба од неа. На Ким и пречело исто така и тоа дека школските другарчиња повеќе сакале да си играат со Зоу наместо со неа.

Еден ден после училиште Ким ја повикала Зоу кај неа дома да си играат. Додека ја гледале својата омилена ТВ серија Ким ја удрила по глава со дрвен стол и ја онесвестила.

Поради страв дека Зоу ќе каже на учителката и на нејзините родители што се случило, Ким со куњски нож и ја отсекла главата и го исекла телото на парчиња. Деловите од телото ги ставила во пластични кеси и ја исчистила крвта од местото на злосторството.

Бидејќи Ким е малолетна не може да биде осудена, но мора да оди на три годишна рехабилитација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi