Какво е ова мистериозно оружје од кое исчезнуваат луѓе?!

8 април, 20130
3

На интернет кружи необична видео снимка каде се гледа како полицаецот исчезнува на лице место откако неколку секунди претходно го сопре возачот на страна за контрола.

Иако снимката е направена ноќно време и малку е матна, јасно се гледа како полицаецот се приближува кон автомобилот опсипан од силна светлина после што од местото каде стои има само дим без докази дека тука имало човек. Погледнете!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bG-M7IzdhDw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi