Ким Кардашијан: Од обично девојче до светски позната старлета!

9 јули, 20130
10

Денес ќе ви ја претставиме најбогатата галерија составена од приватни фотографии на Ким Кардашијан кои датираат уште од нејзината најрана возраст, каде ќе имате шанси да видите како Ким од едно сосема обично девојче се транформираше во светски позната старлета.

Kim Kardashian Childhood Album: Baby Picture

Kim Kardashian Childhood Album: Simply Fabulous

Kim Kardashian Childhood Album: Bikini Babe

Kim Kardashian Childhood Album: Pigtail Princess

Kim Kardashian Childhood Album: Mother-Daughter Duo

Kim Kardashian Childhood Album: Minnie Mouse

Kim Kardashian Childhood Album: Nana & Kim

Kim Kardashian Childhood Album: Little Foodie

Kim Kardashian Childhood Album: Camera Ready

Kim Kardashian Childhood Album: Pretty in Pink

Kim Kardashian Childhood Album: School Portrait

Kim Kardashian Childhood Album: Soccer Star

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi