Колку е голема човечката фантазија…

20 февруари, 20130
09

Неговото име е Карл Ворнер и е познат по својот талент да создава пејсажи не со четка и бои, туку само со храна. Знам дека звучи премногу ексцентрично, но резултатот е навистина впечатлив.

Колку богата фантазија треба да има човек за да изгради ѕидови од зрна грав, дрва од магдонос и брокули и да ги претстави така реално карпестите форми само со парче леб?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber