Линдзи Лохан: Опра ќе разговараш со мене кога ќе искешираш $2 милони за моите мисли!

17 јули, 20130
8

Линдзи Лохан не се продава евтино, и како што изјавува ни самата таа ни нејзините мисли за помалку од 2 милиони долари, колку што е предвидено за заедничкиот проект со Опра.

Извор близок на Линдзи вели – The Oprah Winfrey Network (OWN)  преговара со Линдзи веќе 4 месеци. Планот е да се направат 8 докомунтарни серии за нејзините пороци, нејзината кариера од почеток и нејзините планови за иднина – но ние претпоставуваме дека најмногу ќе бидат застапени скандалите во нејзиниот живот.

Ова е подобра зделка за Линдзи отколку понудата да си ги покаже градите за Плејбој, кои и нудат 1 милион.

Во ова интервју ќе слушнете што има да каже Линдзи за нејзиното семејство:

http://www.youtube.com/watch?v=XTehE7hykYs&list=PLIPm6JAyEJ_emi51_xpGaFEUgj4hhOGf_

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi