MINI Clubman Bond Street

29 јануари, 20130
mini-bond-street

Тоа што името на оваа специјална серија можеби ве потсетува на најпознатиот измислен таен агент … нема никаква врска со автомобилот кој Мини го носи во Женева.

Џејмс Бонд има стил и сака луксуз, но тој сепак го преферира Астон Мартин. MINI Clubman Bond Street не е поврзан со најпознатиот лик на Иан Флеминг, туку со главната шопинг-улица во Лондон…
Не е ова прв примерок на Мини кој го носи името по некој дел во Лондон. До сега Британците веќе објавија спцеијални серии – MINI Hyde Park и MINI Green Park – кои носат имиња по парковите во Лондон. Новиот MINI Clubman Bond Street ќе може да го видиме во средината на март, кога ќе дознаеме и повеќе за оваа специјална серија.

MINI CLUBMAN BOND STREET

MINI CLUBMAN BOND STREET

MINI CLUBMAN BOND STREET

MINI CLUBMAN BOND STREET

MINI CLUBMAN BOND STREET

MINI CLUBMAN BOND STREET

MINI CLUBMAN BOND STREET

MINI CLUBMAN BOND STREET

MINI CLUBMAN BOND STREET

MINI CLUBMAN BOND STREET

MINI CLUBMAN BOND STREET

MINI CLUBMAN BOND STREET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber