Најлуксузниот кампер во светот – EleMMent Palazzo

21 јули, 20130
3

Ако одамна мечтаете за дом на четири тркала но се наоѓате некаков кусур на постоечките модели, сега веќе ќе ви го понудиме најдобриот кампер кој откако ќе го видите ќе знаете зошто неговата цена изнесува од 1,5 до 3,5 милиони евра. Го има во неколку варијанти, а ако сте толку ситничари и му најдете мана, повторно има решение бидејќи секој модел е со индивидуална изработка така да ќе го направат според вашиот вкус и идеја.

Камперот се нуди во неколку варијанти – Mobile Home, VIP Shuttle, Promotion Vehicle, MMPRO и Liberty.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi