Највисоката зграда во светот се претвори во спектакуларен огномет

3 јануари, 20130

http://www.youtube.com/watch?v=KYY9jQCFX0E&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=8wWKAAGsG1w&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber