Неверојатно е што прават луѓето за време на секс!

27 ноември, 20130
41

Резултатите од најновата студија покажале дека смарт телефоните можат да бидат најголеми убици на страстта. Еден од пет испитаници помеѓу 18 и 34 години признале дека користат смарт телефони за време на сексот. Во истражувањето учествувале две илјади полнолетни испитаници кои одговарале на прашања поврзани со мобилните уреди. Вкупно 9% испитаници одговориле дека користеле мобилен телефон за време на секс, а тој број се зголемил на 20% во групата испитаници стари од 10 до 34 години. Зависноста од мобилниот телефон кај некои стигнала до голем степен, а вие доколку сакате квалитетен секс телефонот оставете го во другата просторија, исклучете го или барем ставете го на тивок режим за да можете во мир да уживате еден со друг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit