Овие девојки навистина постојат и изгледаат вака!

20 јуни, 20130
12

Веројатно мнозинството од вас денешната галерија ќе ја гледаат со доза сомнеж. Ништо чудно, бидејќи овие девојки изгледаат како живи кукли и плашат со својата појава поради многуте хируршки интервенции и огромното количество шминка. Иако изгледаат необично и можат да ве шокираат со својот изглед, тоа нека не ве спречува да ги разгледате фотографиите и да го искоментирате болниот и пластичен изглед на овие девојки.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi