Овие не се нормални – погледнете како тие уживаат во снегот!

10 јануари, 20130

Никако да се одлучам дали е ова одлично или екстремно глупо…:)

http://www.youtube.com/watch?v=hvhfBtiTgEs&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber