Потпишале договор: На ќерката и дава 200 долари да се тргне од Фејзбук за пет месеци!

8 февруари, 20130
dogovor

Ако успешно се контролира со откажувањето од оваа популарна мрежа, Рејчел од нејзиниот татко ќе добие награда од 200 долари.

Тинејџерката Рејчел Бајер (14) добила интересна идеја како да заработи дополнителни пари. Таа всушност со нејзиниот татко Пол потпишала договор според кој се обврзува дека се до 26ти мај нема да го користи својот Фејзбук профил.

Ако успешно се контролира од откажувањето на оваа популарна социјална мрежа, Рејчел ќе добие награда од 200 долари.

Во договорот, меѓу другото стои и дека Пол поседува лозинка од нејзиниот профил и има право да го менува кога тој ќе посака.

dogovor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber