Празнично Бинго Бум и Топ 5 во утрешното Време за среќа

30 декември, 20130
002

И годинава на задоволство на своите играчи,  Државна лотарија на Македонија подготвува специјални новогодишни кола на игрите на среќа БИНГО БУМ и ТОП 5. Емисијата Време за среќа ќе се емитува во понеделник на 30ти декември на МРТ1. За заокружување на годината која изминува, Државна лотарија на Македонија покрај специјалните празнични кола на ТОП 5 и БИНГО БУМ, во понеделник Ви ја нуди и последната за оваа година Бинго Бум вечер во ресторанот Бела. Пријавувањето е во тек.

 Интересно е што на големиот екран во ресторанот Бела, пред почетокот на емисијата Време за среќа во која се извлекуваат добитните бројчиња од Топ5 и Бинго Бум, ќе може да се следи и преносот од првото извлекување на наградите од наградната игра ФИСКАЛНА ВО РАКА – ДОБИВКИ БЕЗ МАКА. Пa, ако до 29ти декември успевте го пратите својот коверт со 20те фискални сметки и учествувате во наградната игра и доколку на време резервирате во ресторанот Бела и учествувате во 8мото коло Бинго Бум можеби ќе имате двојна причина за прослава.

 Веруваме дека Време за среќа на МРТ 1 ќе понуди многу возбуда поради празничните кола на Бинго БУМ и Топ 5. Имено ова празнично Бинго Бум коло покрај задоволството да се ужива во оваа семејна игра на среќа, ќе понуди и бројни можности за интересни добивки, а меѓу нив се  и гарантираната добивка за Бинго до 90тиот број 600.000 денари.

 Во емисијата Време за среќа во понеделник 30.12.13 на МТВ1, ќе може да се проследи и празничното коло од најновата игра на среќа на Државна лотарија на Македонија-ТОП 5, кое пак токму за поубаво празнично уживање нуди гарантирана добивка за 5ка од еден милион денари.

 Уплатата  и за Бинго Бум и за Топ 5  веќе е во тек, па затоа побрзајте, во Новата 2014 зачекорете со можности за многу добивки и радост.

 Празничните издание на Време за среќа со новогодишните кола на БИНГО БУМ и ТОП 5 ве очекуваат во понеделник 30.12.13, веднаш по првото извлекување на ФИСКАЛНА ВО РАКА-ДОБИВКИ БЕЗ МАКА, на МРТ1 со веќе познатите водители Марјана Станојковска и Виктор  Петров Викса.


Да ја заокружиме 2013 со многу добивки и среќни играчи!

 За добро,          

Државна Лотарија на Македонија

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit