Претесната облека пука на неа! Ова го може само Ким!

18 април, 20130
FFN_IMAGE_51070651|FFN_SET_60062931

Ким е веќе во напреден стадиум од бременоста, но никако да се откаже од тесната гардероба на која е навикната и која го оцртува секој вишок на нејзиното тело.

FOTO: Kim u (pre)uskoj haljini - Sve se ocrtavalo

FOTO: Kim u (pre)uskoj haljini - Sve se ocrtavalo

FOTO: Kim u (pre)uskoj haljini - Sve se ocrtavalo

FOTO: Kim u (pre)uskoj haljini - Sve se ocrtavalo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi