Сакате да најдете проститутка? Google Street View ќе ви помогне!

27 февруари, 20131
1

Пет илјади проститутки се нашле на разни фотографии на Google Street View, а некој закључил дека би требало да ги компилираат во една голема галерија.

Всушност станува збор за страната DoxySpotting каде можете да најдете навистина огромен број жени кои се занимаваат со најстариот занает на светот, а фотографиите доаѓаат од сите страни во светот.

Статистиката вели дека Италија е лидер во оваа област, со над 2000 фотографии, следи Бразил со околу 700, а помеѓу рекордерите се наоѓа и Белгија со над 300 фотки. Во истата група припаѓаат и следниве држави: Чешка, Германија, Холандија, Романија, Мексико и Тајланд.

Želite pronaći prostitutku? Može vam pomoći Google Street View!

 

One comment

  • kiril

    23 јануари, 2014 at 18:25

    baram svalerka za ozbilno

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber