Само за жени: Мала нужда стоејќи, секогаш и секаде!

22 мај, 20130
9

Не е важно дали сте на излет во природа, скијање, некоја журка или пак сте налетале на некое смрдливо WC низ нашите клубови и ресторани, железнички или автобуски станици, па дури и болници за жал, не мора веќе да трпите ни да се измачувате бидејќи решение има.

После револуционерниот успех кој го постигна SheWee, специјален додаток наменет за жените кои не се во можност во случај на мала нужда да стигнат до пристоен и чист тоалет, сега е патентиран и усовршен Pipipop, силиконски додадот за гаќички кој на дамите им овозможува да вршат нужда стоејќи во совршено хигиенски услови.

Foto-ilustracija: Pipipop.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi