Шокантно: Момче (11) направило дете на мајката (36) на неговото другарче!

17 јуни, 20130
11

Медиумите од Нов Зеланд објавија дека 11 годишно момче е татко на детето на 36 годишната мајка на неговото другарче, што предизвикало бурни реакции во јавноста, бидејќи жената нема да биде обвинета за силување.

Експертите истакнуваат дека ова е класичен случај на злоставување што би требало да биде причина за ревизија на законот според кој силовање се однесува само на злосторниците од машки пол.

Жената и момчето чии имиња не се објавени живеат во областа Окланд на Северниот остров.

ŠOKANTNO: Dječak (11) napravio dijete majci (36) svog druga

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi