Со помош на овие примери ќе научите како се прават оргинални фотографии!

21 јуни, 20130
4

Ако си поиграте со перспективата ќе можете и вие да направите вакви оргинални фотографии. Разгледајте ги внимателно и веднаш ќе сватите во што е штосот:)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi