Страшно! Дозволиле нивната ќерка (8) да вози со 100 на сат!

27 февруари, 20130

Неодговорни родители од Русија дозволиле нивната 8 годишна ќерка да седне зад воланот на нивниот автомобил и да вози со брзина 100км/ч.

Горди на тоа дека така мала ја научиле да вози го објавиле ова видео на You Tube веројатно да се пофалат како нивната миленичка по патот на кој има снег и мраз вози со 100км/ч.

Неодговорноста на некои луѓе надминува секакви граници!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber