Тврди дека ги открила тајните на американската влада: Вонземјаните се веќе одамна меѓу нас!

5 февруари, 20130
naslovna

Кери Кесиди со години наназад се занимава со тајните на американската влада и тоа главно со оние кои имаат врска со вонземјани и вонземјански технологии.

Во своите разговори со високо позиционирани личности од разни владини проекти, а кои одлучиле да проговорат за најстрого чувани тајни, залкучила неколку интересни работи кои ја шокирале.

Освен што на Земјата постојат неколку видови вонземјани, од кои некои се пријателски, а некои непријателски насочени, наводно постојат  ’звездени врати’  помош која е можна со едноставно патување помеѓу планетите.

Според собраните информации таа заклучила дека непријателски настроените вонземјани планираат да избришаат 2/3 од луѓето на планетата, а остатокот да го задржат како робови.

Вонземјаните кои се ’на наша страна’ сакаат едноставно да направат експеримент, а под ’експеримент’ мислат на целиот човечки вид, бидејќи токму ние сме нивна креација.

Имаат ли смисла нејзините терории, проверете во видеото во кое ги изнесува своите сознанија:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber