Жестока караница за Сулејман: Маја vs. Венди

19 април, 20130
2

Венди вчера намерно застана пред Маја за да и го попречи погледот кон Сулејман. Следеше жестока караница која за малку фалеше да премине во физичка пресметка…

Венди од Големиот брат доби тајна задача да ја саботира венчавката на Сулејман и Хурем, а Маја без да помисли дека се работи за нејзината глава се фокусира на Маја Волк.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uZQVKRPsNPA#!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi