Зоофил: Секс со коза е мое уставно право!

22 јуни, 20130
1

Американецот Шон Кајт Орис (41) од Висконсин е обвинет за вознемирување бидејќи ги уверувал луѓето во една кафетерија дека сексот со коза е негово уставно право. Орис е уапсен, а во полициската станица се пожалил дека сопственикот на кафетеријата го претепал.

Од друга страна, сопственикот на локалот каде се случил инцидентот изјавил дека Орис во пијана состојба одел од човек на човек и ги распрашувал дали неговото право е гарантирано со американскиот устав да има сексуални односи со животни.

Иначе ова не е прв пат ваков бизарен случај да се појави во Америка, бидејќи во декември минатата година еден човек на суд се обидувал да докаже дека има право на сексуални односи со своето магаре.

Како што тргнало, најпрво со силното лоби ширум светот за заштита на правата на хомосексуалците, наскоро можеби ќе ги бараме и правата на зоофилите…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi