Ригорозни казни во Кина за повеќе детно семејство!

9 јануари, 20140
50412cbc-f9e5-4813-a112-52ab7e0e1b0c_RTR20WJS

Кинеските власти во четвртокот го казнија нивниот најпознат фимски режисер Занг Јимоу со 7.5 милиони јуни или 1.2 милиони американски долари за нарушување на полисата за семејство со едно дете.

Откако неколку месеци се ширеа гласини дека е татко на седум деца со неколку различни жени, Занг кој веќе има керка со претходната сопруга, во Декември призна дека има уште два сина и уште една ќерка со жената со која веќе е во брак, а се родени пред да се венчаат.

4889a67c-eedf-4c67-95b4-44f33aa0f3b2_RTR3CRLG 55573bd5-6d1f-4ccd-8324-f3ec61919a25_RTR2KBO4 353589b9-2164-496e-8218-5fa8013866ba_RTX161G8 700540ab-f3f6-4c33-97c9-f923ade80704_RTR3CRM9 e50b0c38-be5a-496d-a4bf-0be06b91c65f_RTR3CB3C f23b87c3-f4a9-4fe1-adaa-d245760d121a_RTR36ZC9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit