Арап фрли „бомба“ среде трговски, а потоа…

20 декември, 20150
Арап фрли „бомба“ среде трговски, а потоа…

Арап им фрли куфер на минувачите. Нема да верувате што се случи потоа!

Погледнете го ова пресмешно видео:

https://www.youtube.com/watch?v=MckdToC8MMw

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber