Бабa Ванѓа на смртна постела открила кој ќе ги наследи нејзините моќи

1 декември, 20150
2

Како да гледа филм,  видовитата Баба Ванѓа од Македонија раскажуваше иднина и не се плашеше од ништо.

Ваѓа како пишуваа за неа беше феномен на сегашноста и во исто време  најголемата мистерија на вистината.

Ванѓа на смртната постела открила и  дека ќе се врати : Едно видовито девојче, таа која ќе биде наследничката ќе живее во едно француско гратче. Чудо од дете на седум години. Руските медиуми неодамна пишуваат за девојче од Франција  за кое нејзините родители немаат објаснување како точно и прецизно може да ја предвиди иднината.

-Секој пат до најситен детаљ таа ги претскажува настаните. Нејзиното семејство  го криеше овој факт плашејќи се дека со откривање на нејзиниот идентитет таа ќе биде злоупотребена – пишуваат медиумите.

Малечкото девојче им раскажало на нејзините родители дека навечер ја посетувале духовите на починати луѓе кои и кажуваат што и кога ќе се случи. Иако никогаш не слушнала за Ванѓа, девојчето ја опишала Баба Ванѓа како една од „ноќните“ гости со кои комуницира.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber