Дознајте кој е најлошиот хороскопски знак!

10 декември, 20150
16

Бикот убедливо најлошиот хороскопски знак. Што и да е, ако тоа им е од интерес, мораат да го имаат и не бираат средства.

Постојано трагаат за начините како да си ги задоволат своите нагони, желби, интереси и потреби, а ако намирисаат некаква корист во дадена ситуација газат преку лешеви па и родената мајка би си ја продале. Од друга страна, зборовите и ветувањето немаат никакво занчење за нив.

Мрзливи, неуредни, тврдоглави и кога ќе одлучат за нешто добро или лошо, никој не може да им го проомени мислењето. Тие се како темпирана бомба која чека да експлодира.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber