Еве ги секс позите што ќе го излудат!

20 јануари, 20150
11

Се надевам дека сите вие добро знаете колку е голема улогата на сексот во една врска. Добриот секс е во состојба да направи многу за подобрување на вашата емотивна состојба. Најчесто неверството се случува како последица од лошиот сексуален живот, барем кога станува збор за мажите. Не дозволувајте рутината и монотонијата да донесе трет човек во вашата врска. И не ги обвинувајте само мажите за тоа!  Анкетите покажуваат дека дури и да е вљубен мажот во својата партнерка, тој ќе ја изневери ако не е сексуално задоволен. Ако вас се почесто ве „боли глава“на пример…

Па затоа не дозволувајте ова да ви се случи. Најсилното оружје е во вашите раце. Бидете креативна во кревет и буквално исцрпете го со вашите секс вештини. Нека види дека има вистинска тигрица што може да му даде се што му треба. Секако дека после ова воопшто нема да има потреба, а и време за друга жена.

Ова се тие пози што ќе го излудат и ќе направат вие да сте жената што постојано ќе се врти во неговата глава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber