Еве што ќе ви се случи ако немате редовен секс!

9 декември, 20150
4

Најновите истражувања покажале дека нередовниот секс може да предизвика многу сериозни здравствени проблеми, како на физичко, така и на психичко ниво.

Водењето љубов и тоа како влијае на вашето физичко и ментално здравје. Најновите истражувања покажале дека нередовниот секс може да предизвика многу сериозни здравствени проблеми, што на физичко, што на психичко ниво.

Ова се петте најчести последици:

1. Депресија
2. Инфаркт
3. Лош сон
4. Недостаток на самодоверба
5. Недостаток на концентрација и помала ефикасност на работа.

Ова сигурно ќе биде добра причина за да имате што поредовен секс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber