ЈУГОСЛАВИЈА: Овие снимки ќе ве вратат во среќните денови!

30 ноември, 20150
ЈУГОСЛАВИЈА: Овие снимки ќе ве вратат во среќните денови!

На страницата MyCentury.tv уште минатата година се појави интересно видео на странски туристи кои 1978. година ја снимиле посетата на Југославија.

Инаку, каналот собира архивски снимки како што се оние од СССР и бивша Југославија, а целта е да се споделат снимките со публиката како би оживеале спомените од минатите времиња.

Овој пат се работи за снимки од летовање на една британско семејство кое доцните седумдесети пропатувало низ Југославија.

Погледнете…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber