Како мажите реагираат кога ќе налетаат на пијана жена на улица

21 декември, 20150
Како мажите реагираат кога ќе налетаат на пијана жена на улица

Овој социјален експеримет се одвивал на улиците на Мадрид, каде што една глумица се преправала дека е пијана на сред бел ден како би ги испитале реакциите на мажите кои поминуваат и разговараат со неа.

Резултатите се шокантни.

Едни од нив веднаш и пришле , таа им рекла дека снемала батерија на телефонот и дека се изгубила, а тие се понудиле да и помогнат и додека таа им рекла дека испила премногу, нивниот коментар бил дека не било многу и дека треба да пие уште.

Можеби најшокантен момент е кога еден од мажите првин и дал комплимент дека е убава а потоа ја одвлекол во мирна уличка каде пробал неколку пати да ја бакне.

Дел од тимот требал ода реагира за да ја отргне.

Заклучокот е дека ниту еден маж не и пришол со цел да и помогне, туку напротив сите покажале непристојност, дури и пробување на физичка злоупотреба.

https://www.youtube.com/watch?v=y6v5IVkIPvM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber