Има жени од кои треба да се пазите и таа опасност е сосема реална!

29 август, 20150
4

Кои се тие жени што можат да ве разделат со партнерот?

Бившата соученичка е дел од животот на вашиот партнер долго време. Нејзиното мислење е важно за него и таа се обидува да се меша во неговиот живот. Има една поговорка што вели „Држи ги пријателите близу, а непријателите уште по блиску.“ Затоа обидете се да се зближите со неа и убедете ја дека вашиот партнер ја гледа како сестра. Така уште на самиот почеток ќе ги пресчете нејзините надежи да биде нешто повеќе.

Вашата најдобра пријателка – таа исто може да биде потенцијална опасност за твојата врска. Вие и доверувате се но не треба да претерувате – се со мерка. Често се случува маж да ја напушти партнерката поради нејзината најдобра пријателка. Ако забележите дека таа флертува со вашиот партнер, не правете љубоморни сцени.  Подобро следното утро јавете и се и кажете и дека тој е шокиран од нејзиното поведение, а на него кажете му го истото. Така тие ќе се почуствуваат навредени и нема да го повторат…

Колешката – тоа е другата жена што може да ви ја уништи врската. Двајцата се заедно по цел ден, одат на службени патувања…Не ја критикувајте пред него, тоа само ќе го зголеми неговиот интерес кон неа. Само почнете почесто да го посетувате на работа, придружете му се понекогаш на службен пат и на службените забави, ѕвонете му почесто додека е на работа, а не е лошо и да ја предизвикате неговата љубомора раскажувајќи за вашиот многу талентиран и привлечен колега…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma