Најдобрите секс пози кои ќе ве лансираат во Рајот

20 јануари, 20150
1

Квалитетот на вашиот сексуален живот е особено важен за вашата врска и добрата психофизичка состојба. А сето тоа е исклучиво во вашите раце. Од вас зависи колку креативност и внимание ќе вложите во сексуалната игра.

Она што во никој случај не смеете да допуштите да се случи е да дозволите рутината и монотонијата да се вселат во вашата спална соба. Токму затоа еве ние превентивно ви нудиме често различни секс пози, а на вас останува да ги пробате и да ги вклучите во вашите секојдневни активности.

Doggy-style

Heir to the throne

Hovering butterfly

Iron chef

Lazy man

Pole position

The Pretzel (aka The camel ride)

Reverse cowgirl

Seated wheelbarrow

Sixty-nine (aka Dinner for two)

The spider

Spork

Standing rear-entry

Stand and deliver

Waterfall

Wheelbarrow (aka Hoover manoeuvre)

 

 

 

David Copperfield (aka Trick & treat)

The shoulder holder (aka Cuban plunge)

Couch surfer

Closed for business

Butter churner

Bathroom attendant

Ballet dancer

The one-up

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber