Наместо капки за очи ставила супер лепак: Ќе ви се слоши кога ќе видете што и се случило

22 декември, 20150
Наместо капки за очи ставила супер лепак: Ќе ви се слоши кога ќе видете што и се случило

Права сцена од хорор филм и се случила на Катарина Гадиос од Флорида, САД.

Таа во еден момент побарала некој да и подаде капки за очи од нејзината торба, бидејќи нешто и влегло во окото, а наместо капки таа добила супер лепак.

Со озбир на тоа дека во моментот не можела да гледа, Катарина несвесно го земала супер лепакот и си нанела голема количина лепак на окото.

Последицата била стравична.

Таа никако не може да ги одлепи капаците на окото. Целосната снимка можете да ја погледнете подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber