Нешто ја затнало неговата одводна цевка. Она што го нашол внатре му приредило шок на животот!

24 декември, 20150
Нешто ја затнало неговата одводна цевка. Она што го нашол внатре му приредило шок на животот!

Еден човек од градот Клун во Австралија имал проблеми со одводот. Нешто ги затнало одводните цевки и не пронашол начин да ги отпуши.

Морал да отстрани дел од цевката, а она што го затекнал внатре го оставил без зборови.

Погледнете и споделете со пријателите:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber