НИА: 6те финалисти ја преживеаа 9 та гала

14 декември, 20150
6

Вчера вечер имавме можност да ги видиме изведбите на 6 те финалисти нa 9 та гала  “На иста адреса”. Натпреварувачите се претставија пред 5 членото жири, Весна Бејби Петрушевска, Роберт Билбилов, Лидија Кочовска, Лила Стојановска и шоу биз полицаецот Боки 13. Иако овој пат жирито имаше спротивставени ставови околу сценските изведби, поради позитивниот прогрес кој го покажаа финалистите, тие едногласно одлучија сите 6 кандидати да продолжат понатаму, односно да добијат можност повторно да не освојат на 10 та гала. Останете “На иста адреса” за сите најнови случувања од вилата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber