НИА: Час по вокална техника

27 ноември, 20150
НИА: Час по вокална техника

Натпреварувачите ги вежбаат песните за 7 та гала. Овој пат сериозниот пристап кон задачата е изненадувачки.
httpv://www.youtube.com/watch?v=TjTEVQYsX_M&feature=youtu.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber