НИА: Подготовки за 8ма гала

2 декември, 20150
НИА: Подготовки за 8ма гала

Преостанатите 7 натпреварувачи во вилата НИА работат напорно и си помагаат меѓусебно за што подобро да се претстават на 8 та гала
httpv://www.youtube.com/watch?v=QeJeV2DXo48&feature=youtu.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber