Одлични трикови кои може да ги направите со вашиот смартфон, а со сигурност не сте ни слушнале за нив!

17 декември, 20150
Одлични трикови кои може да ги направите со вашиот смартфон, а со сигурност не сте ни слушнале за нив!

Триковите се прилично едноставни, а сето она што ви е потребно за да ги реализирате, веројатно веќе и го имате во вашиот дом.

Паметните телефони дефинитивно го освоија светот, но иако овие уреди ги користиме буквално секојдневно, триковите коишто се наоѓаат во продолжение со сигурност не сте ги знаеле.

Всушност, на YouTube мрежата пред неколку дена се појави видео запис на каналот “DaveHax” којшто веќе го погледнале повеќе од милион луѓе, а во него, помеѓу останатото, е објаснето како да направите држач за вашиот телефон, или пак како да направите пенкало со коешто ќе може да пишувате на екранот. Или пак како да го исушите телефонот ако го полиете со вода.

Триковите се прилично едноставни, а сето она што ви е неопходно за да ги реализирате, веројатно веќе го поседувате во вашиот дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber