Одлуките на сиромашни деца, кои се ставени пред дилема дали да изберат подарок за себе или за своите родители…

22 декември, 20150
Одлуките на сиромашни деца, кои се ставени пред дилема дали да изберат божиќен подарок за себе или за своите родители…

Во видеото „The Other Christmas Gift“, неколку дечиња  од семејства со ниски примања кажуваат што сакаат да добијат за празниците и каков подарок посакуваат нивните родители. Потоа, пред нив добиваат два подарока – едниот е подарокот што тие го посакувале за себе, а другиот – подарокот што би го сакале нивните родители.

Кога се принудени да изберат еден подарок со кој би си заминале дома, сите деца, без исклучок, го избираат подарокот за родителите.

Се разбира, на крајот децата ги добиваат двата подарока, а нивните очи и очите на родителите се исполнети со солзи-радосници…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber